مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کلینیک دندانپزشکی

سلام وقت بخیر من پارسال رفتم کلینیک دندانپزشکی برای چکاپ گفتن یکی از دندونام باید روکش بشه( در حالی که نیاز نداشت).
دکتر کلینیک دندون منو تراش زد و گفت دو هفته دیگه بیا برای روکش. من دو هفته بعدش زنگ زدن و رفتم کلینیک. فقط یه زنی بود که نمیشناختمش. گفت من مسعول نصب روکشم. نقش دکتر رو بازی کرد و گفت باید لثتو برای روکش بتراشم. موقع تراش هم لثمو داغون کرد هم از همون دندون دوباره تراشید. بعد این قضیه روز بعدش رفتم کلینیک و با جرو بحث و دیدن داستان توسط پزشک، اون زن رو اخراج کردن و از اول قالب گیری کردن. من به مدت دو هفته خونریزی لثه داشتم و آنتی بیوتیک هم مصرف کردم. بعد دو هفته دوباره رفتم برا روکش بازم روکش مناسب نبود و از دندون دوباره تراشید دندانساز کلینیک و تهش که کاری از دستش بر نیومد داد دکتر تراش زد. خلاصه کلام چندین بار توسط اشخاص مختلف تو اون کلینیک دندون منو تراشیدن. الان بعد از گذشت یه سال لثه ای که اون زن تراشید و نقش دکتر بازی کرد در حالی که دستیار دندانساز بود نه حتی دندانپزشک، تحلیل رفته و همش عفونت می‌کنه. من می‌خوام از اون زن شکایت کنم. منتهی این شخص که تو کلینیک بود اصن پزشک نبوده. الان میتونم برای دیه اقدام کنم؟ باید برم پزشکی قانونی؟ مدارکش هم دارم همه به صورت عکس. این شخص جرم مرتکب شده دخالت تو طبابت کرده و از طرفی خودشو اشتباهی معرفی کرده. من می‌خوام هم ازش دیه بگیرم و هم از منظر عمومی این مسعله رسیدگی بشه. چون این شخص خطرناکه برای جامعه. از اون کلینیک اخراج شده ولی من فهمیدم تو یه کلینیک دولتی دیگه مشغول به کاره و این منو نگران کرده چون تعادل روحی روانی نداشت و توهم دانایی داشت و از لحاظ روانی فکر میکرد کارش درسته. و یه سوال دیگه اسم کوچیکش رو نمی‌دونم برای شکایت، فقط فامیلیش رو می‌دونم مشکلی نیست؟

پاسخ ها :

شکایت از کلینیک دندانپزشکی قصور دندان پزشک دخالت در امور پزشکی قصور پزشکی