مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ با سند

سلام و عرض ادب
من ملکی دارم پارکینگ آن در سند با ذکر حدود و مشخصات ثبت شده است، میخواستم تغییر کاربری در آن انجام بدهم و تبدیل به یک اتاق کنم، یکی از همسایه ها به علت دشمنی قدیمی مخالفت دارد، آیا با توجه به سندی بودن پارکینگ میتوانم آن را جزو مشاعات حساب نکنم و بدون رضایت همسایه از طریق مراجع قانونی اقدام به تغییر کاربری داشته باشم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.درواحدآپارتمانی اگرچه پارکینک اختصاصی باشدحق تغییرکاربری را ندارید مگربارضایت مالکین تمامی واحدها.