مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع

سلام بنده با شخصی شراکت کاری داشتم طبق سند محضری قرار بود به تعهدات خود مبنی بر آورده اموال اقدام نماید ولی متاسفانه اقدام به خرید دستگاهی نموده بود که طبق نظریه کارشناسی نیاز اساسی به تعمیرات داشته که بنده دستگاه را مورد تایید همکاری نکردم نامبرده به 25 میلیون سفته بنده دادخواست دادن که در بدوی محکوم و در نهایت در تجدید نظر به لحاظ تضمین تبریه و حکم برائت گرفتم حالا 3 سال گذشته خوانده نسبت به تحویل اموالش با توجه اینکه اظهارنامه دادم اقدام نمیکند در نهایت مجبور شدم دادخواست بدهم چون بابت نگهداری آنها کرایه پرداخت می کنم در نهایت در بدوی حکم به نفع بنده و در تجدید نظر به نفع خوانده صادر شده و قاضی به لحاظ قاعده اقدام جابجایی از محل اجرا تعهد به محل دیگر بنده را محکوم کرده ( این مورد راهنمایی میخواستم) و
آیا بنده پس از گذشت 2 سال از دادخواست حکم تبریه شده میتوانم شکایت کیفری تحصیل مال از طریق نا مشروع ( سفته ) و شهادت کذب که به دادگاه ارایه کرده بود شکایت کنم واقعیتش در جمع همکاران فحش بیرا میگوید و منتظر درگیری هست تا خطایی از من سر بزند تا عوقده خود را خالی کن خواهشا صد در صد راهنمایی کنید عضو کمیته امداد هستم و با اخذ وام نانوایی احداث کردم با دوستانش میاین دم مغازه و منتظر تا خطایی از من سر بزند ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.25 میلیون را در ابتدا برای چه با ایشان داده بودی؟توضیحات مبهم است.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درخصوص سفته,چون مالی دریافت ننموده,جرمی مرتکب نشده.ودرخصوص شهادت کذب,فقط ازشخص شاهد می توانید شکایت کنید.ودرخصوص توهین وفحاشی وایجادمزاحمت کاری,می توانید علیه ایشان شکایت کنید.