مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه بابت نشتی آب

سلام ،همسایه به علت آبریزی سقف از بنده شکایت کرده این متن سامانه است:آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1402/11/14 ساعت 11:25 می باشد رمز وارد شده مربوط به ... می باشد 1-پرونده کلاسه ... ردیف فرعی 1 شماره بایگانی ... با علت طرح رسيدگي بدوي و موضوع خواسته تامين دليل به شعبه 187شوراي حل اختلاف مجتمع شماره چهار شهرستان مشهد ارجاع و در تاریخ 1402/11/14 ثبت گردید 2-دستور قضایی مبنی بر اجراي قرار در تاریخ 1402/11/14 صادر گردید
3-قرار كارشناسي به شماره ... مورخ 1402/11/14 صادر گردید. مبلغ حق الزحمه: 10,000,000 ریال مجری قرار: م.م مقدم مهلت اعلام نظر: 7 4-ابلاغیه مورخ 1402/11/14 جهت حضور م.م مقدم ظرف مدت 10 روز از تاریخ ابلاغ برای ارائه نظريه كارشناسي صادر شد
5-نسبت به دعوی همسايگانه به طرفیت م.ط مبنی بر تامين دليل به موجب دادنامه شماره ... مورخ 1402/11/14 قرار تامين دليل صادر شد. 6-ابلاغیه مورخ 1402/11/14 جهت ابلاغ دادنامه شماره ... مورخ 1402/11/14 برای همسایه صادر شد"""""""" و این خلاصه پرونده: """"""1-پرونده با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به خواسته تامين دليل در تاریخ 1402/11/14 ثبت گردید 2-قرار قرار اعدادي صادر شد 3-ابلاغیه کارشناس صادر شد 4-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد 5-پرونده مختومه شده است"""""""" راهنمایی میفرماید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است