مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت درب منزل

سلام. پسری معتاد و اراذل و اوباش دختر من رو به زور از درب منزل من میبرد خونه دوستش و با تهدید به این که جلوی پدر و مادرت رو میگیرم برادرت رو با قمه میزنم این کار و چندین بار تکرار کرده و من تازه متوجه شدم با پیگیری و دنبال دخترم رفتن متوجه این مطلب شدم و فهمیدن که دخترم رو معتاد کرده به شیشه و آخرین بار شوهرم رفت بیرون خرید کند از مغازه که با قمه وارد منزل ما شد و با جیغ و داد ما فرار کرد و رفت من چی کار کنم آبروریزی به کنار دخترم جلو چشمان از دستم رفت مزاحمت این بی شرف هم تمومی ندارد و صبح تا شب درب خونه ما د درب کوچه ما و هی زنگ میزند و فحاشی و تهدید میکند لطفا یک راهکاری به من بدهید واقعا کم آوردم.

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام ابتدائی به پلیس اطلاع دهید و بعد شکایت کیفری علیه ایشان طرح کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تحت عنوان ایجاد مزاحمت برای بانوان و تهدید و ارعاب از ایشان شکایت نمایید.