مشاوره حقوقی رایگان - آبروریزی

با عرض سلام.
شوهرم مقداری رسید و سفته امانت، نزد شخصی دارد. متاسفانه آن شخص از طریق خود و اشخاص دیگر از آن سوء استفاده و شکایت کرده. در بعضی از آن ها به بی حقی محکوم شده و در بعضی همسرم نتونسته ثابت کنه و محکوم شده. حالا با وجود وثیقه در دادگاه هرجا میریم آن شخص نزد همسایه ها و اهالی محل کار و منزلمان میاد و میگوید پول من را خورده و به من بدهکار است. پول اشخاص دیگر را نیز خورده و بدگویی و آبروریزی میکند. این موضوع باعث خجالت زدگی و حس آبروریزی پیش مردم را برای ما به دنبال داشته. آیا ما میتوانیم برای جلوگیری از این کارش از دستش در دادگاه شکایت کنیم و به چه عنوانی؟
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

پری نوش رئیسان

پری نوش رئیسان :

سلام ،خیانت در امانت و افترا ، عناوین پیشنهادی جهت شکایت میباشد

یک وکیل

مزاحمت وافترا شکایت به داد سیرا تقدیم کنید