مشاوره حقوقی رایگان - ايجاد مزاحمت درب منزل

سلام. يک نفر حكم جلب پدر بنده را دارد. با اين كه پدرم با ما زندگي نميكند و اين فرد هم ميداند و در پرونده آدرس ديگري هست، باز هم به منزل ما مي آيد و ایجاد مزاحمت ميكند طوري كه تعقيب هم ميكند.
چند بار هم به او گفتم كه اين جا نيست باز مامور مي آورد.
آيا ميتوانم از او شكايت كنم؟
لطفا راهنمايي كنيد.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مراتب را به صورت مکتوب به مرجع صادر کننده حکم جلب اعلام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
به اجرای احکام مربوطه مراجعه و اعلام کنید محل اقامت پدر جای دیگری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله در صورت آمدن ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و سپس شکایت نمایید و. ..