مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی طرح هادی روستایی

سلام خسته نباشید ما دو قطعه زمین در روستا مازندران باسند منگوله دار داریم که قطعه جلویی 200 متر داخل آن خانه دارد بر آن 12متر است که کوچه 3متری دارد و ملک مجاور از آن راه بگیرد میشود 6متر پشت ملک 200 متری زمینی به متراژ 445 متر است که بر آن 18 متر که 6 متر از قطعه جلوی بیشتر بر دارد که بغل آن هم کوچه 3 متری دارد اما این کوچه بین ما و همسایه روبروی شریک است که انتهای کوچه بن بست است آیا قطعه پشت که که بر آن بیرون زده و بین ما 2 نفر که کوچه شریک هستیم 2 طرف باید عقب نشینی کند یا فقط ما چون کوچه بد تقسیم شده ما از پشت داخل کوچه 3متر سهم داریم تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام دوست عزیز سوال شما فنی و مربوط به قواعد شهرداری یا دهیاری است و شامل دانسته های حقوقی نمی شود.