مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین طرح هادی روستا

سلام خسته نباشید زمین داریم در روستای استان مازندران که دو قطعه است با سند منگوله دار که قطعه جلویی 200 متر داخل آن خانه است که بر قطعه جلویی12 متر است که کوچه 3متر است همسایه بغل راه بگیرد میشود 6 متر کوچه اما قطعه پشتی 445 متراست که بر آن 18 است یعنی زده بیرونکه بغل آن کوچه 3 متری است که این کوچه مشترک بین ما و همسایه روبرویی است کوچه بد تقسیم شده که این طوری شده قسمت پشت که بین ما و همسایه روبرویی شریک است از دو طرف اید عقب نشینی کنیم یا فقط ما باید عقب نشینی کنیم طول کوچه جلو 20 متر طول کوچه پشت 15 متر است کوچه بن بست است 3 تا 4 تا ملک داخل کوچه است اگر عقب نشینی دارد بگییید از دو طرف عقب نشینی دارد یا از طرف ما چون کوچه پشت ما شریک هستیم از ملک پدری کوچه کم شده یا اگر عقب نشینی ندارد هم بگویید با تشکر

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام میزان و متراژ عقب نشینی از قواعد مربوط به شهرداری و دهیاری است و در هر منطقه با منطقه دیگر تفاوت دارد از طریق ارگانهای مربوطه پیگیری نمایید.