مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام مضاربه ای

با سلام و احترام
حدود سه سال قبل من به همراه یازده نفر دیگه ضامن شخصی برای گرفتن وام مضاربه ای شدیم. بعد از گذشت یک سال وام گیرنده برای تمدید تماس گرفت که من از ضمانت دوباره امتناع ورزیدم و وام گیرنده به جای من یک نفر دیگر را به بانک معرفی نمود حالا بعد از گذشت چند سال و ندادن قسط - بانک شروع به اقدام علیه ضامن ها و من نموده ... حالا خواستم بپرسم اینکه من بار دوم ضامن نشدم آیا باعث رفع ضمانت من از وام اولیه هم میشود یا من هم همچنان به عنوان ضامن می باشم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باتمدید وام وعدم ضمانت شما,شماهیچ مسولیتی بابت وام تمدیدی ندارید.شما برای اطمینان ازتمدیدشدن وام,به واحداعتبارات بانک موردنظر برویددرصورت تمدید واینکه اسم شما بعنوان ضامن درج شده,دادخواست ابطال ضمانت خود راتقدیم دادگاه نمایید.