مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

وام مضاربه 6ماهه را ضامن شده ام بانک مضاربه را سه مرتبه بدون اخذ موافقت ضامنین و با وثایق قبلی تجدید و سپس اقساطی نموده، و حالا با توجه به پرداخت نشدن اقساط برای اصل وام و سود و دیرکرد اجراییه ثبت صادر نموده است، ایا بانک اجازه تجدید وام بدون اجازه ضامن را دارد. ضمنا در قرارداد آمده است بانک باید دیرکرد اقساط را پس از دو ماه کتبا به ضامن ابلاغ کند لیکن ابلاغ نشده است.

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام دراین رابطه بانک میتونه تمدیدکنه چون دراصل قراردادرا باوام گیرنده منعقد کرده شما تنها تعهد پرداخت دادین ودرصورت عدم پرداخت قانونا باید پرداخت کنید چون مسئوایت تضامنی دارید.

پرسشگر :

در قرارداد مدت تعیین شده وطرفین به موجب آن قرارداد را امضا می نمایند وقتی اصل وسود به حساب بانک واریز شود وبانک دو باره پرداخت کند ودر قرارداد هم به تمدید اشاره نشده باشد ایا ضامن دوباره هم مسئولیت دارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر منظور شما این است که اصل وسود بانک پرداخت شده ودوباره با همان وثایق وام مجدد داده شده قطعا بانک تخلف نموده چرا که مطابق قرارداد اولیه جنابعالی صرفا ضامن تسهیلات اولیه بوده ایید وتسهیلات جدید با همان وثایق نیاز به رضایت صریح شما داشته که بانک چنین رضایتی را از شما اخذ ننموده است .
موفق باشید