مشاوره حقوقی رایگان - بابت یارانه

سلام از کجا باید یا از چه سایتی باید ببینم چه شماره موبایل دادم. یا اگر بخواهم شماره موبایل رو تغییر بدم

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
بنا به گفته ی معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری مشترکان می توانند با ارسال شماره کد ملی خود به سرشماره 3000504901 یا به سرشماره 3000150 به اطلاعات اپراتوری خود دست یابند
مشترکین می توانند با مراجعه کردن به سایت cra.ir.https://mobilecount از تعداد سیم کارت هایی که با شماره ملی آن ها ثبت شده است اطلاع یابند