مشاوره حقوقی رایگان - مغازه ی ورثه ای

باسلام. پدرم یک مغازه در بازار تهران دارد که در سند آن اسم دو نفر دیگر آمده و ما سالها از آنها خبر نداریم حالا برادرم از پدرم وکالت تام گرفته میخواد مغازه بفروشه چجوری میتونم اون ورثه رو پیدا کنم یا به کجا باید برم اطلاع بدم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در حال حاضر نمیتونه کل ملک را بفروشه اگر چنین کتری کنه بعدا قطعا به عنوان فروش مال غیر محکوم خواهد شد فقط به نسبت قد السهم خودش می‌تواند چنین اقدامی انجام دهد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

از ثبت احوال استعلام بگیرید و فقط مجاز به فروش به نسبت حق و سهم خود هستید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری از طریق ثبت احوال وجود دارد ولیکن شما به میزان مالکیت حق فروش خواهید داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند امکان استعلام وجود دارد