مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم مال مشاعی

باسلام. بنده یه کامیون شراکتی 4 دانگ دارم که با شریکم که 2 دانگ دارد 18ماه شریک بودیم که شریکم باهاش کار میکرد و هیچ مشکلی نداشتم اکنون الان 10ماهه ازم شکایت کرده برای تقسیم مال. و دستور موقت توقیف خودرو را گرفته و هوشمند ماشین هم غیرفعال کرده. بنده هیچ اطلاعی نسبت به تقسیم مال شریکم را نداشتم بدون اطلاع ازم شکایت کرده حالا من تو دادگاه گفتم یا سهم خودمو کمتر بهش میدم یا اون سهم خودشو ازش بیشتر میخرم من مشکلی نسبت به فروش یا خریدش ندارم نیازی به شکایت نداشته مگه دادگاه بنگاه هستش الکی الان 10ماهه این کامیونو توقیف کرده در حالی که ماهی حداقل 30میلیون کار میکرد آیا دادگاه پول خواب این 10ماهو میتونه ازش بگیره چجور؟ بعدشم 2ماه آخر هم باهام هیچگونه تسویه حسابی نکرده هرچی کار کرده پیش خودشه طبق مدارک بارنامه و پرینت. حالا سوال من اینه این ضرر و زیان و خابوندن کامیون که ایشان دستور موقت توقیفشو گرفت ميشه ازش گرفت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

متاسفانه شریک هرموقع که بخواد میتونه با تقديم دادخواست به دادگاه درخواست تقسیم مال مشترک را بده و موقتا هم اون مال را توقیف کنه. کارش قانونیه و نمیشه ادعایی داشت
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer