مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از سازنده

با سلام ممنون میشم من رو راهنمایی کنید تا از بلاتکلیفی در بیام.بنده مالک زمین هستم و یک قرارداد مشارکت با سازنده بستیم که سازنده با توجه به بد عهدی های فراوان اعم از مصالح فروش واحد خارج از قرارداد و ....بنده به عنوان مالک با توجه به شرط فسخ در قرارداد تایید فسخ رو از دادگاه گرفتم و باتوجه به بند فسخ موجود که این متن می‌باشد/چنانچه به هر علت انجام کار یا ادامه کار بیش از دو ماه متوقف گردد طرف دوم(سازنده)متعهد و موظف است به پرداخت خسارت به طرف اول قرارداد(مالک)می‌باشد همچنین طرف اول قرارداد حق فسخ قرارداد را خواهد داشت و طرف دوم قرارداد(سازنده)به موجب همین قرارداد به طرف اول وکالت داده تا در صورت حدوث شرایط مذکور ضمن تکمیل و انجام بقیه کار مراحل ساختمان توسط مالک نسبت به وصول خسارت قراردادی و هزینه هایی که جهت اتمام ساختمان خواهد نمود از ناحیه فروش آپارتمانهای جدید سهم طرف دوم قرارداد(سازنده)اقدام خواهد نمود وسهم باقیمانده طرف دوم (سازنده)بعد از کسر کلیه هزینه های مانده ساختمان که توسط طرف اول (مالک)پرداخت شده است به طرف دوم (سازنده)پرداخت شود و طرف دوم قرارداد هر گونه ادعایی رو از خود سلب نموده است و همچنین طرف دوم متعهد گردیده علاوه بر هزینه های انجام شده توسط مالک به میزان 15درصد اضافه خسارت قراردادی از ارزش ریالی کل ساختمان از همان فروش سهم سازنده توسط مالک کسر گردد و سازنده هر گونه ادعا و اعتراضی را از خود سلب نموده است.حالا سوالم اینه با توجه به این بند من که مالک هستم الان بقیه کارهای مانده ساختمان را بعد از تامین دلیل و تاییدیه فسخ تمام کردم.الان من میتوانم هزینه‌هایی که کردم و 15درصد خسارتی که نوشتم سازنده باید به مالک بدهد رو شکایت کنم نسبت به تسویه حساب.اصلا میتونم اون خسارتی که نوشتم رو بگیرم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می توانید طبق مفاد قرارداد تنظیمی شکایت کنید .
موفق باشید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به قرارداد تنظیمی اقدام به طرح دعوی کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد.