مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد سازنده

باسلام. بنده ملکی رو پیش خرید کرده ام که در مبایعه نامه ، نمای ملک به سبک رومی و سقف سالن رابیتس ذکر شده که سازنده در زمان اجرا ، اقدام به تعویض سبک نما کرده ( نمای کلاسیک کارکرده ) وسقف سالن را هم بجای رابیتس، کناف مختصر کرده. باتوجه به اینکه در زمان قرارداد ، مشخصا نمای ملک برای من مهم و یکی از معیارهای انتخاب بنده بوده ، چه کاری از دستم برمی آید ؟آیا میتوانم ادعای خسارت کنم ؟ متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
فسخ و مطالبه خسارات
الزام به تعهد توافق شده
خسارات

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه دادخواست خسارت وجود خواهد داشت و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید فسخ کنید
یا الزام به ایفای تعهدات قراردادی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم انجام تعهدات از سوی سازنده، شما می‌توانید یا اقدام به فسخ معامله همراه با خسارات را کنید یا اینکه الزام سازنده به ایفای تعهد را داشته باشید.