مشاوره حقوقی رایگان - بکارگیری بازنشسته

من در کارگاهی مشغول به کار بودم، که با استخدام نیروی جدید که بازنشسته هم هست، عذر من را خواستند، حالا من اگر برم اداره کار علاوه بر مطالبه حق و حقوق خودم ، می تونم این اقدام کارفرما رو هم گزارش بدهم و منع قانونی برای بکارگیری فرد بازنشسته وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

برای حقوقخوشازطریق اداره کار پیگری کنید بازنشته تحت شرایطی میتواند فعالیت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قراردادی با آن کارگاه دارید که رابطه کارگر و کارفرمایی باشد از اداره کار قابل پیگیری است