مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دو حقوق

من جانباز 65 درصد هستم. بازنشسته بنیاد شهید. حقوق مستمری بازنشستگی از تامین اجتمایی دریافت می کنم. حال به صورت قراردادی پزشک خانواده شبکه بهداشت شدم. حالا میگن دو حقوق از صندوق دولت ممنوع است و به من حقوق ندادند.
حال با توجه به استثنا بودن به کارگیری بازنشستگان جانباز بالای 50 درصد، وضع من چه میشه؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام استثنا بودن بکارگیری شما جای خود،ممنوعیت دریافت مستمری از بیش از یک مکان هم جای خود