مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو برای ضمانت قرض

سلام. یکی از نزدیکانمون 40تومان پول لازم دارد و و از ما درخواست کرده و میگه ماشین رو قولنامه میکنم به نامتون تا 2ماه پول برمیگردونم.نه سودی میخوایم ازش نه نزول فقط چون چک ندارد و کسی نیست ضمانتش کنه میخواهیم در قبال پول ماشینش و قولنامه کنه به نام ما بعد برگردوندن پول پس بدهیم.سوال اولم اینه که اگر ایشون پول رو برنگردوند ما میتونیم ماشین رو توقیف کنیم و اینکه سند به نام ایشون هست و بعد قولنامه نوشتن میتونه بفروشد و ما دستمون به جایی بند نباشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است بابت پول خود رسید بگیرید و همچنین سفته بگیرید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید قرارداد تخصصی دقیق تنطیم نمایید
و باید تنطیم قرارداد صوری نباشد
و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازی به این کار نیست یک رسید عادی ار ایشان بگیرید پول قرض دهید اینگونه معاملات شبهات دارد