مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین یکی از دوستامو بابت پول ازم قرض گرفته ضمانت گرفتم

باسلام خدمت بزرگواران عزیز چند ماه پیش یکی از دوستام یه مشکل براش پیش امد و از من یه مقدار پول قرض کرد به مبلغ 23میلیون و ایشان مدارکای ماشینش که یک سمند هستش ضمانت گرو گذاشت از برگه سند و برگ سبز بگیر تا برگهای پرداخت عوارضیم پیش من گرو گذاشت الان پول من پس نمیده و اصلا براش مهم نیست که مدارکای ماشینش ضمانت پیشه منه و گفته مدارکای ماشینشو دزدیدم یعنی من حالا ایشون میتونه دوباره سند دربیاره برای ماشینش یاخیر یا من میتونم ماشینشو ازش بگیرم با این مدارکاش

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.مدارک را میتواند المثنی بگیرد و مدارک فایده ای برای شما ندارد.