مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی بدهکار

سلام و عرض ادب،
بنده بابت طلب حدودا 500 میلیون تومانی حکم جلب طرف رو گرفتم. چند بار هم تمدید کردم، اما با توجه به این که از محل و آدرس قید شده در ثنا نیز نقل مکان کرده و هیچ سرنخی هم از او نیست نتونستم پیداش کنم. امروز با استعلام کد ملی‌اش در دادگاه معلوم شد که از بازه‌ی سال 95 تا 1402 بیش از 70 پرونده و شاکی دارند که بیش 12 تا پرونده‌ها فقط در یک دادگاه منتج به صدور حکم جلبش شده است. آیا امکان نقطه زنی شخصی با این حجم از پرونده و محکومیت مالی در قانون وجود دارد؟؟ پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله به اجرای احکام لایحه بدهین ارجاع بدهین به پلیس آگاهی