مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رسیدگی پرونده

سلام من برج 2 همین سال 1402 لعنتی بابت یک اشتباه یک دلسوزی برای دوست دخترم که سه سال تمام همه طوری حمایتش کردم و به نجات خودش و زندگیش رسیدم افتادم در یک دردسر بزرگ من متوجه خیانت اون بودنش با افراد متعدد شده بودم و گفتم دیگر نمیخوام ادامه بدهم قبلا هم چندبار با معذرت خواهی گریه التماس مانع رفتن من ترک کردنش شده بود این بار دیگه به این کاراش توجه نکردم قبل این به قول معروف خداحافظی آخر یک هفته بود که از خونه خودشون هم فرار کرده بود من اصلا خبری ازش نداشتم خلاصه فردای اون شب که دیگه همه چی رو تموم کردم نزدیک ظهر بارها و بارها زنگ زد پاسخ ندادم چندتا پیام داد که تو رو خدا بدون پول و وسیله موندم توی خیابون برای آخرین بار لطفا من رو تا یک جایی برسون و کمکم کن آخرین بار که مزاحمت میشم من هم از روی دلسوزی و اطمینان از اینکه ادمی که مدیون من هست برای من دردسری نخواد داشت رفتم که دیدم داخل یک پراید پیاده نمیشه یک نفر هم کاپوت داده بالا و با موتور ماشین ور میره من فکر کردم که اون آقا خفتش کرده یک چاقو یادگاری داخل ماشینم داشتم برداشتم و پیاده شدم رفتم چند قدم به سمت اون ها و گفتم پیاده شو یک دفعه اون آقا به سمت من حمله ور شد یک نفرم که پشت ماشین روی زمین نشسته بود تا من نبینم همچنین من هم از ترس و دفاع از خود چاقویی که داشتم از جیبم بیرون آوردم و اونا به همراه ده تا مامور و سرباز که تو اطراف پنهان شده بودن ریختن سر من که موقع گرفتن چاقو دو تا از اون ها آسیب دید بله اون ها مامور با لباس شخصی بودن اون ماشین هم سه شب قبل توسط سه نفر از یک پیرمرد زورگیری یا خفت گیری شده بود که زیر پای دوست دختر من بوده و با توجه به بلد نبودن درست رانندگی با جدول دور میدان برخورد میکند و میمونه مردم جمع میشوند گشت کلانتری میرسد و وقتی مدارک نداشته بده استعلام میگیرن متوجه سرقتی بودن خودرو میشن میبرنش کلانتری که اونجا خودشو خانوادش با دادن پول رشوه به رئیس کلانتری که یک آدم فاسد به دروغ میگه من ماشین رو بهش دادم و اون از همه چی بی خبر بوده که اون ها هم کمین کرده بودن این هم من رو به دروغ بکشونه اونجا تا اتفاقی که گفتم بیفته صاحب ماشین زنگ زدن اومد کلانتری برای شناسایی پیرمرد به من گفت دستت رو ببینم وقتی نشون دادم صراحتا گفت نه این نبود اون شب اونی که جلو نشسته بود و با قمه من رو تهدید میکرد خالکوبی عجیبی داشته این هیچ خالکوبی نداره اون دو نفر پشت هم به دلیل تاریک بودن هوا و درست ندیدن من نشناختم و نمیتونم بگم این بوده که یک دفعه رئیس کلانتری با فریاد برسر پیرمرد گفت الکی حرف نزن همینه خودشه دوتا از مامورین من زخمی روانه بیمارستان شده برای کار تو باید بگی همین هست و گرنه پدرت رو درمیارم ما مسخره تو نیستیم که ماشینت دست این بوده همینه در صورتی که ماشین از دوست دختر من گرفته بودن در ضمن بعد از زخمی شدن اون مامورها من رو به شدت تو خیابون ده نفری زدن دماغم از سه جا شکست دندم شکست تاندون پای چپم پاره شد و با چاقوی خودم دست خودم شدید پاره شد و خون هم دماغم و دستم کل وجودم گرفته بود جوری که کتونی های من تو همون نقه موند تو خیابون و من وقتی تو کلانتری هم که هنوز با دست بسته و بی خبر از همه جا کتکم میزدن دیگر از حال رفتم یک کم که به هوش اودم دیدم پابرهنه هستم و هی میگفتن با کیا بودی چرا خفت کردی چند تا دیگر الان هم ده سال حبس داده قاضی و دختره تبرئه شده چون از فردای اون روز صاحب ماشین همه جا گفت من پشت بودم و گلوی اون رو گرفتم و مشارکت در سرقت مسلحانه مقرون به آزار شبانه به من بستن و امروز ده سال و شیش ماه حکم اومد برای من چه خاکی تو سرم کنم هیچ کس هیج جا نمیشنوه صدام من بیگناهم بخدا. برای اعتراض باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود