مشاوره حقوقی رایگان - قانون تملك آپارتمانها

سلام، من در يك ساختمان ٢٤ واحدى(٦طبقه،٤ واحدى) در منطقه يك تهران زندگى ميكنم ساختمان ١٨ ساله است و من قصد تعويض در واحد خود را دارم ولى ساكنان ديگر مخالفت ميكنند و مى گويند طبق قانون تملك آپارتمانها من چنين حقى ندارم، ميخواستم بدون درب واحد جز اموال اختصاصى مالك است يا عمومى؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" وفق ماده 9 قانون تملک آپارتمانها ، هیچیک از مالکین [مجتمع های آپارتمانی ] حق ندارند بدون موافقت اکثریت [نسبی] سایر مالکین ، تغییراتی در محل یا شکل در یا سردر یا نمای خارجی در قسمت اختصاصی خود که در مرئی و منظر باشد بدهند . و این ماده قانونی به نظر می رسد غالباً در اماکنی که ساکنین آن مرفه نشین و یا از تحصیلات عالیه دانشگاهی و مشاغل خاص حرفه ای و با پایگاه اجتماعی برتر و فرهنگ بالای شهرنشینی و آپارتمان نشینی آشنایی و برخوردارند بیشتر رعایت می شود و متأسفانه از اجرای آن در سایر نقاط خبری نیست !

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اختصاصی است ولیکن با محدودیتی.یاالله