مشاوره حقوقی رایگان - دیه و مهریه

سلام. دو سوال داشتم.
اول اینکه آیا فرزندان بالاتر از هجده سال هم میتونن به خاطر خشونت خانگی شکایت کنند و دیه بگیرند؟
دوم اینکه در چه شرایطی بعد از طلاق زن و مرد مهریه به زن تعلق نمیگیره؟

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

با سلام در خصوص سوال اول بله می‌تواند شکایت کند در خصوص سوال دوم در هر شرایط زن می‌تواند مهریه را اخذ نماید مگر آنکه آن را بذل یا ابرا نموده باشد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله.
طلاق از جانب مرد نباشد،یا از جانب زن به موجب دلیل موجه قانونی(عسروحرج وشروط سندنکاحیه)نباشد.
یا طلاق توافقی، که طرفین به عدم مهریه توافق کنند. و…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه اگر زن بذل نکرده باشد قابل مطالبه است.
فرزندان اگر مدرکی داشته باشند می توانند شکایت کنند

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام بله فرزند میتواند طرح شکایت ایراد ضرب و جرح نماید . در صورتیکه مهریه ابراء نشده باشد بعد از طلاق هم قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان مطالبه دیه وجود خواهد داشت
مهریه به زوجه تعلق خواهد گرفت مگر زوجه مهریه خود را بذل کرده باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مهریه به زن تحت هر شرایطی تعلق می‌گیرد مگر موارد بسیار نادر که قضیه دیگری دارد دیه به تمامی افراد که شرایط داشته باشند و مورد آسیب قرار گرفته باشند تعلق می‌گیرد فرقی بین کمتر از 18 یا بالای 18 سال ندارد