مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره معیشتی

باسلام ما در یک خانواده سه نفری و با وجود مستاجر بودن یارانه معیشتی دریافت نمیکنیم، بنده دارای بیمه تامین اجتماعی هستم و همسرم هم کارمند است و یک فرزند هم داریم، بیمه تامین اجتماعی بنده به دلیل بیکاری دیگه قطع میشه و اگر حساب پس انداز ما که به مبلغ 100میلیون تومان هست خالی بشه، اگر دوباره اعتراض کنیم به یارانه معیشتی دوباره برقرار میشه؟ ممنون میشم که جواب بدین

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام
پس از گذشت مدت زمانی و با توانایی اثبات تغییر شرایطتون میتونید دوباره درخواست برقراری یارانه کنید اما برقراریش به مستندات شما داره