مشاوره حقوقی رایگان - پیرینت متن پیامک متن واتساپ و تلگرام , دایرکت اینستاگرام

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم امکان گرفتن پیرینت متن پیامک متن واتساپ و متن تلگرام همراه اول تا چه زمانی هست؟ یعنی دادگاه این امکان رو می دهد که مثلا ماله دو سال قبل پیرینت گرفته شود؟ یا شش ماه؟
آیا پس از پاک کردن متن ها باز امکان پیرینت وجود دارد؟
عکس ها هم به همین صورت است؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. پیامک مخابرات تا شش ماه ولی سایر پیام رسان ها در صورت انکار متهم قابل ارایه به دادگاه نمی باشد و صرفا یک اماره قضایی می باشد.