مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در آزمون وکالت بدون کارت پایان خدمت

سلام و خسته نباشید.
من میخواستم بدونم برای شرکت در آزمون وکالت حتما باید کارت پایان خدمت داشت؟
امکان این که قبل از سربازی آزمون داد و برای دوره کارآموزی به سربازی رفته و بعد از اتمام سربازی دوره کارآموزی را بگذرونم هست یا خیر؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

در دفترچه هاي آزمون حسب مورد شرح داده مي شود
همچنين از برگزار كنندگان و كانون وكلاي مورد نظر بپرسيد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محترم برای شرکت در آزمون وکالت نیاز به کارت پایان خدمت نمی‌باشد