مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان پاک شدن پیامک کشف حجاب خودرو

چه مدت زمان این پیامک های کشف حجاب رو سیستم باقی می ماند و اگر بار اول تذکر باشهد و بعد چه مدت از رو سیستم و شماره پلاک ماشین حذف می شود؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

مشخص نشده است. چون یک قانون نانوشته است زمان نیز تعیین نشده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از تلفن ١٩٧ فراجا سوال نماييد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ملاک مدونی در این خصوص وجود ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فعلاً قانون مدونی در این زمینه وجود ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
سوابق در سامانه باقی می ماند و مدت زمان خاصی برای حذف پیش‌بینی نشده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند.