مشاوره حقوقی رایگان - سلام معنی این چی میشه ؟؟

در خصوص دعوی به طرفيت شما مبنی بر اعتراض ثالث به رای غيرمالی و درخواست اعاده دادرسی در وقت مقرر فوق جهت رسيدگی و اجرای قرار كارشناسی در اين شعبه حاضر شويد.

پاسخ ها :

هدي  نادعلي پورمنفرد

هدي نادعلي پورمنفرد :

با سلام.دادنامه ای با موضوع غیرمالی صادر شده که نسبت به آن شخص ثالثی اعتراض نموده (به دلیل اینکه خود را نسبت به موضوع آن رای ذینفع میدانسته) بنابراین به شما ابلاغ شده که در وقت تعیین شده قرار هست که به موضوع اعتراض و قرار کارشناسی جهت رسیدگی حاضر بشید.احتمالا شخص ثالث در دادخواست خود تقاضای کارشناسی نموده .اعاده دادرسی نیز به معنی رسیدگی مجدد همان پرونده است .

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

سلام شما به رای اعتراض کردید که قبلا توسط اشخاص دیگری اخذ شده و چون به عنوان ثالث باید اعتراض میکردید دعوای شما عنوانش (( اعتراض ثالث )) است که در دیته بندی دعاوی جزو دعاوی غیر مالی است که هزینه دادرسی آن پایین است