مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار زودتر از اتمام قرارداد

سلام
من 4 ماه در یک شرکتی که نمیدانم ثبت قانونی هست یا نه به صورت پاره وقت فعالیت میکنم و الان به دلیل اینکه بیمه نکردن و حقوق کافی پرداخت نمیکنن میخوام از آنجا خارج شوم.
روز اول 5 میلیون سفته بابت حسن انجام کار دادم و یه قرارداد بینمون بسته شده که من باید یه سال با آن ها همکاری کنم.
الان اگه قطع همکاری بکنم! آیا می توانند از نسبت به سفته بنده اقدامی کنند!؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. بستگی متن قرارداد کار شما با شرکت مربوطه دارد و اینکه طرفین چه شرایطی را در قرارداد ذکر کردند