مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شهرداری

سلام. من خودم یک ماه پیش با موتور روی یک سرعت گیر که یک تابلو قبلش داره اما هیچ نوع علایم رنگامیزی و ... ندارد با سرعت مجاز زمین خوردم و دستم و دوتا از دندونام شکست. اون شب هرچی به پلیس زنگ زدن نیومد صورت جلسه کنه اما با اورژانس رفتم بیمارستان. میخواستم ببینم اگه به شهرداری شکایت کنم کارشناس دادگستری کی رو مقصر میدونه؟

پاسخ ها :

محمدمهدي  سياح منش

محمدمهدي سياح منش :

استان :

شما با مراجعه به شورای حل اختلاف اببتدا درخواست قرار تامین با جلب نطر کارشناس رسمی کنید وسبس با استناد به ان از شهرداری شکایت کنید