مشاوره حقوقی رایگان - بذل بخشش مهریه تمام کمال روی کاغذ

باعرض سلام و خسته نباشی. ممنون میشم زودتر جواب بنده را بدهید. فرصتم کمه ... بنده با دختر مطلقه ای ازدواج کردم 6ماه پیش .. بعد از ازدواج چندوقت پیش امد گفت به منو خانوادم میخوام مهریمو به شوهرم ببخشم بعد روی یک کاغذ. نوشت اینجانب ف.ب... مهریه به تعداد ... سفر کربلا ... یک جلدکلام والله مجید .. را در کمال صحت روحی جسمی عقلی بدون هیچگونه دل اکرایی یا زور .............. مهریه خود را چه در حال چه در اینده چه خدایی نکرده بعد از طلاق ... تمام کمال (بذل بخشش) برای همسرم به مشخصات فوق بذل بخشش مینمایم و خانواده ام هیچگونه حق گفتگویی در این مورد ندارند. اختیارم دست خودمه ...................... بعد فهمیدیم چرا این کارو کرده 1گواه غریب با 5نفر از خودمون ... همه با خودش. امضاء انگشت کردن ....... ممنون کامل بخونید ... فهمیدیم فرزند از ازدواج قبلی دست خانواده اش دارد میگفت به فرزندی مادرم برداشتش ............. منم تو این چند روز باهاش حرف نمیزدم تا اینکه امروز ساعت 6 فرار کرده رفته پیام داده حلالم کن ..... ایا مهریه دیگر ندارد یا میتواند بگیرد یا فرارش پیامشم به دردم میخورد. بذل بخشش مهریه اش قبوله با 5 گواه

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تحت فشار روحی و ترس از آبرو این کار را کرده اعتبار قانونی ندارد . درهرحال درصورت مطالبه مهریه از طریق مراجع قانونی به ادعای شما رسیدگی میشود