مشاوره حقوقی رایگان - حق پشیمانی در معامله ملک

ما ملکی رو به صورت خام خریدیم و وقت تحویلشم آخر اردیبهشت سال 1403 هستش که مبلغ 3میلیاردو 300 هستش که نصفش نقدی پرداخت شده و نصف دیگرش هم تا 20م بهمن ماه 1402 وقت داده شده تا بفروشیم و حالا ملکمون به فروش نرسیده و در قولنامه ذکر شده است که حق پشیمانی 330میلیون هست.
آیا این مبلغ قانونی هستش ؟اگر غیر قانونی هستش میتونیم شکایت کنیم ؟
لطفا پاسخ بدید
یک طوری راهنمایی مون کنید که ضرر نکنیم خواهشا

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه است
باید با توجه به مفاد قرارداد مشخص گردد که آیا منظور از حق پشیمانی ، حق فسخ است یا خیر
آیا در قرارداد مدت ذکر شده است یا خیر
و ..