مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جواز کسب در صورت سوء پیشینه

سال 97 سرباز بودم یک بنده خدایی سیمکارت جعلی به نام من گرفته بود و برای شخصی مزاحمت تلفنی ایجاد کرده بود وبه خاطر اون قضیه یک شب بازداشتگاه بودم. و دو سه ماه آخر خدمتم سال 98 با یکی از کادری های پادگان درگیر و ترک پست داشتم که به خاطر همون چند روزی رو بازداشتگاه ندامتگاه بودم به خاطر این دو سابقه اماکن شهرستان درخواست جواز کسبم رو رد کردند خواستم بدونم چطوری میشه جواز کسب بگیرم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر اساس ماده 10 آیین نامه ، در صورت رد درخواست صدور پروانه کسب می توانند اعتراض خورد را ظرف 20 روز به اتاق اصناف شهرستان تحویل دهند که اتاق اصناف ظرف 15 روز مکلف به اعلام نظر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دارای سابقه کیفری موثر نخواهید بود
و باید به شما پروانه کسب داده شود مگر مشکل دیگری وجود داشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول منعی برای دریافت پروانه کسب ندارید بهتر است علت را پرس و جو کنی‌