مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت طلبکار درب منزل

به دلیل وصول نشدن مطالبه بنده قادر به پاس کردن چکم نشدم با این که از طرف عذر خواهی کردم وچند روز زمان خواستم قبول نکردند وتهدید کردند میایم درب خونت وداد وبیداد میکنیم میخواستم بدانم جرم این رفتار برای طلبکار چیست؟ تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در حال حاضر تهدید و اگر واقعا چنین اقدامی کرد گزارش 110بگیرید و بابت مزاحمت شکایت کنید