مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت طلبکار

دایی من ورشکست شده و خیلی بدهی بالا آورده حالا طلبکار هاش با زنگ زدن و اومدن در خونه پدربزرگم مزاحمت براشون ایجاد میکنن و تهدیدش میکنن که تو باید پول ما رو بدی و ...
در صورتی که پدربزرگ من تازه متوجه بدهی و ورشکست شدن داییم شده یعنی هیچ کس از قبل نمیدونست
میخواستم بدونم پدربزرگم میتونه بابت مزاحمت های تلفنی و حضوریشون شکایت کنه؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله با تماس با پلیس 110 از بابت رجوع آنها به منزل پدربزرگتان شکایت کنید