مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در چهارراه

سلام خسته نباشید. من با موتور از راه اصلی یک چهارراه بدون چراغ راهنمایی در حال عبور در کنار چند ماشین بودم یک دفعه ماشین دیگر از راه فرعی سرعت خودش رو بالا برد و از کنار به موتور بنده زد و من از روی موتور پرت شدم خواستم بدونم مقصر بنده ام یا راننده ماشین؟

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام شکایت کنید کارشناس راهنمایی رانندگی تعیین خواهد نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مقصر توسط افسر راهنمایی مشخص خواهد شد
و شما میتوانید به نظریه کارشناسی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این موارد نظر کارشناس راهنمایی و رانندگی ملاک است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور مورد قبول واقع می‌شود البته قابل اعتراض نیز هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که نظر پلیس راهور ملاک است و قابل اعتراض نیز می‌باشد و حتماً می‌بایست بازدید میدانی صورت بگیرد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام و رود کارشناس راهور مقصر را تشخیص میدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین مقصر با پلیس راهور است و اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید