مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با پراید در چهارراه

سلام ،آقا چراغ سبز بود من با موتور گردش به چپ انجام دادم یک متر مونده بود تا از تقاطع خارج بشم یعنی چهارراه را رد کرده بودم تقریباً، پراید از مسیر روبه‌رو که اومد و با سمت راست گلگیرش به اگزوز موتور برخورد کرد مقصر کیه

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

افسر كاردان فني و كارشناس رسمي تصادفات صالح به ابراز نظر دقيق است

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
کارشناس راهنمایی و رانندگی باید نظر دهد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این در تشخیص کارشناس راهور است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

نیاز به بررسی صحنه تصادف میباشد . از افسر و کارشناس راهنمایی و رانندگی کمک بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با اثر تصادفات است اگر اعتراض دارید می تواند لایحه ارسال کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین مقصر با کارشناسان راهور می باشد

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

سلام: بنظرم در چهارراه حق تقدم با وسیله نقلیه است که سمت راستش خالی باشد و بنظر شما این امر را رعایت نکردید و حق تقدم با پراید بود.البته این مورد در تخصص افسران و کارشناسان راهور ناجا می باشد و نمی توان به این صورت نظر داد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اظهار نظر در این خصوص با کارشناس تصادفات است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس راهنمایی و رانندگی باید نظر دهد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنظر در این باره در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

مقصر توسط کارشناس راهنمایی با بررسی تمام جوانب مشخص خواهد شد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تعیین مقصر در سوانح و تصادف کاردان فنی و کارشناسان رسمی متخصص در امور تصادفات می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین مقصر با پلیس راهور است