مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش مواد مخدر توسط همسر

سلام خسته نباشید شوهرم خلافکار و غمار باز ورفیق باز و...که متاسفانه یک پسر 7 ساله هم دارم ازش ومن هم قبل ازدواج با ایشون مصرف داشتم ودارم البته با این تفاوت که ایشان خودشون هردوروز یک بار میاد به من چند تا کام میدهد و میرود و بیشتر شربت استفاده میکنم حتی بارها ترک و به کمپ رفتم مخالف ترک کردن من بود.بعداز فوت پدرم بارها در دعواها عنوان کردم که سهم خودم رو بگیرم ازت جدا میشوم و ترک میکنم وبازهم زندگی میکنم واین باعث شده این آقا بارها دیدم که به من داده و از همسایه وخانواده درحال مصرف بیان و ببینند و بارها در خانه خودم خودم مواد پیدا کردم و بارها تو راه مدرسه پسرم مامور دنبالم بود و چون باشخصی در ارتباط میزاشتم بارها ادامه پیدا نکرد. در کل سعی دارد مدرک علیه من جمع کند تا بتونه از دادن مهریه نفقه و سرپرستی پسرم و کارخودش رو سرپوش بگذارد و نمیگذارد ترک کنم ومتاسفانه خانوادش هم پشتش هست وبا فامیل و آشنا طوری ازمن گفتن که درکل رفتارها عوض شده من حقوق خودم رو کاملا مشخصه برای مواد نمیدهم واصلا جز مدرسه پسرم و با خانواده شوهرم تنهایی از محل زندگی خارج نشدم ولی باز میخوان بگن من خودم تهیه میکنم به نظرتون من چی کار کنم وکلا بدون ثبت شکایت میتونم این مشکلم رو درجریان بگذارم که اگه موفق شدن درحقم ظلم کنن بتونم ازخود دفاع کنم چون بارها شکایت کردم ولی وقتی فهمید با گریه و التماس که من فقط دوست دارم میخوام نگهت دارم ولی الان میبینم که به تمام محل دوست وآشنا گفتن که من مصرف میکنم وخودم تهیه میکنم جایی روهم ندارم برم که بتونم بمونم که به من مواد ندهد و نکشتم همون چند روز یک بار و لطفا راهنماییم کنید و بگید چی کار کنم؟ ممنون از محبتتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده شما باید کانل و دقیق و در شعبه مربوطه مورد مطالعه واقع شود سپس نظر قطعی دهیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که حقوق مالی زوجه ارتباطی ندارد و به او تحت هر شرایطی تعلق می‌گیرد مگر اینکه خود او بخشیده باشد سایر موضوعات نیاز به بررسی بیشتر دارد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام سواال را به صورت خلاصه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اظهارات شما جزئیات قابل بررسی می‌باشد