مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه زوجه

سلام. من زنم 4 ماهه بدون اجازه من خونه را بابت پولی که مبلغ 120 میلیون به پدرش دادم‌ پول هایی که ازمغازه ام پنهان از من به برادراش وخواهران میداد بابحث کردن زنگ زده به مادرش و رفته بایک بچه 5 4 ساله من رو گذاشته و درضمن آزار دهنده‌ای گوشی هم فوله حالا که رفتم ثبت ثنا کردم تا کلا این مدارک های منو می‌برده یک دانه بچه را یارانه را جداکرده وباوجودی که واسه مهریه اون من الان خونه را زدم به نامش و الان بابت همون خونه ماه به ماه بانک یارانه من و یک دانه پسرم دارد کسر میکند ولی مدرکی ازش نگرفته بودم و الان هم نه جواب میدهد هم آبروی اجتماعی ما رو برده در ضمن بازی سازی طرف به خاطر من که چند مدتی زندان بودم کمیته ناحق می‌گرفته واسه باباش ولی الان نه زنم میگذارند و همم نفقه و مهریه میخواهند من با یک بچه کوچک هیچ جا هم نمیتونم بروم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مورد توهین قرار گرفته‌اید می‌توانید شکایت نمایید برای ترک منزل نیز قابل شکایت است اما مسائل مالی نیاز به بررسی جزئیات دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید