مشاوره حقوقی رایگان - منع مداخله کارکنان دولت

سلام ، خانم من قبل از ازدواج با من با مدرک کارشناسی ارشد مهندسی آب و‌ داشتن مجوز شخص حقیقی از سال 89 مشغول به فعالیت در زمینه مطالعه وطراحی سامانه های نوین آبیاری بوده است . ضمنا تقسیم کار مطالعات توسط انجمن صنفی مهندسین آب صورت میپذیرد و بعد از ازدواج با من هم فعالیت داشته تا امسال که صدور مجوز شخص حقیقی مطابق دستور العمل نظام فنی واجرایی کشور به روسای سازمانهای جهاد کشاورزی واگذار شد. حالا برای خانم من مجوز فعالیت صادر نمیکنند درحالیکه طبق قانون منع مداخله کارکنان دولت و من کارشناس واحد سامانه های نوین آبیاری از سال1383 تا بخال بوده و هستم و نه تغییر پست داشته و نه دارای قدرت مداخله در معاملات دولتی داشته و دارم و هیچ قراردادی هم با خانم خودم جهت انتفاع ایشان نبسته ام (البته در حد اختیاراتم هم نبوده ) آیا این کار نسبت به خانم من قانونی هست یا خیر؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قواعد خواص استخدامی سازمان مربوطه هستش از امور قراردادها موضوع را پیگیری فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد