مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه به درخواست زن

با سلام
بنده و همسرم پس از گذشت قریب به بیست سال زندگ ی(فرزند هم داریم) به مشکل خوردیم و من هر چه سعی میکنم که نظرشون رو عوض کنم قبول نمیکنه چون هنوز در گذشته زندگی می‌کنه و به من تهمت های زده میشه که اصلا نمیتونه ثابت کنه ، پیش مشاور هم نمیاد، ایشان تقاضای ترک خانه توسط من را دارد ولی من قبول نمیکنم ...خسته شدم و میخوام بدونم اگه مرد به درخواست زن ترک خانه کند حکمش چیست و یا اینکه اگه بخوام برگه بگیرم که خودشون تقاضای ترک خانه را داده چه مواردی باید ذکر بشه که بعداً ادعاهایی مبنی بر ترک انفاق و یا عسر و حرج و یا طلاق نداشته باشند
البته لازم هست ذکر کنم خانه را به صورت سه دانگ سه دانگ هستیم
ممنون بابت راهنمایی شما عزیزان میکنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مسأله را صورتجلسه کنید و از بزرگان خانواده همسرتان بخواهید آنرا امضا کنند و شاهد باشن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می‌توانید تمام موضوعات را با یکدیگر توافق کنید و صورت جلسه کنید در غیر این صورت اما می‌بایست راه قانونی را انجام دهید تا برای شما مشکلی ایجاد نشود حتماً با وکیل در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در منزل بمانید و اگر زوجه نخواست می‌تونه منزل رو ترک کنه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه ترک نکنید که در آن صورت متهم به ترک انفاق می شوید.
محکم و منطقی جلوی زورگویی ایشان بایستید و گرنه مشکل ساز خواهد شد
خودت به مشاور خانواده مراجعه کن