مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حسابم

سلام من سال 92 یک فقره چک بابت بدهی پدرم دادم به طلبکارش پدرمم ورشکست شد نتونست پول طرفو بده، طرف سال 94 رفت شکایت کرد و حسابامو مسدود کرد یک بارم جلب گرفت ولی بعدا فهمید که پدرم واقعا نداره بده پولشو دنبال شکایتش نرفت ولی رضایتم نداده، رفتم دادگاه ببینم به کجا رسیده پرونده یک بار گفتن مختومه شده یکبارم گفتن کسر موقت همچین چیزی خورده، آیا الان اگر مختومه شده باشه یا کسر موقت خورده باشه میتونم رفع مسدودی حسابامو بگیرم؟

پاسخ ها :

محسن رحمانیان

جناب آقای محسن رحمانیان :

رفع مسدودی منوط به رضایت کتبی طلبکار یا پرداخت کامل بدهی است و به صرف عدم پیگیری ایشان شما نمیتونید درخواست رفع مسدودی کنید