مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از آموزش و پرورش

سلام وقت بخیر. بنده فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان هستم که به دلیل استوری سیاسی هیئت مرکزی گزینش نامه اخراج قطعی منو زده 3 ماه فرصت دارم به دیوان عدالت شکایت کنم میخواستم ببینم امیدی به دیوان عدالت هست یا چون پروندم سیاسیه رد میکنن حتما؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در هر صورت شما باید اعتراض خود را با دلایل محکم و مستند به دیوان ارائه نمایید بهتر است برای انجام این مورد وکیل مجرب اختیار نمایید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به پرونده دارد و عمل شما
با یک وکیل همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به دفاعیات شما دارد بهتر است در این خصوص از یک وکیل دادگستری کمک بگیرید