مشاوره حقوقی رایگان - اخراج آموزگار پیمانی به دلایل نامعلومی

من آموزگار پیمانی هستم که مهر امسال شروع به کار کرد م ولی درماه د ی به علت رای هسته گزینش به دلیل نامعلومی ممنوع کار شدم من الان به رای
هسته گزینش اعتراض کرد م ولی تاریخ کمیسیون من را مشخص نکرده بنده میتونم بدون توجه به رأی تجدید نظر اول ودوم مستقیم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مسير اداري بايد ابتدا طي شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اول باید منتطر نتیجه هییت تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات باشید بعد که رای قطعی شد انوقت به دیوان عدالت اداری شکایت کنید نسبت به آن رای

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دلایل کافی برای اثبات ادعای ندارد میتواند به دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اجازه دهید رای تجدید نظر قطعی شود سپس از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بعد از صدور رای از طرف کمیسیون در دیوان شکایت خود را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از تصمیم تجدیدنظر از طریق دیوان پیگیری کنید