مشاوره حقوقی رایگان - زمین با سند قطعی غیر منقول

باسلام. حدود 15 سال پیش زمین مشاعی را خریداری کردم. سند قطعی غیر منقول هم از سازمان ثبت اسناد دارم. اما برای ساخت و ساز به شهرداری رفتم که میگویند زمین تفکیک نشده و باید هزینه ها پرداخت شود. و متاسفانه صاحب قبلی زمین هم فوت شده. برای شروع چکار باید کرد. آیا هزینه و پرداخت و کار تفکیک به عهده ورثه است؟ در صورتی که ورثه حاضر به تفکیک و پرداخت نباشند میتوان شکایت کرد؟ چطور با چه مدارکی و به کدام دادگاه در سطح شهر مراجعه کنیم؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بستگی به قراردادتان دارد درصورت امکان با یک وکیل مشورت کنید.