مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باعرض سلام و خسته نباشید. کارفرما حقوق و بیمه ای بنده را 3ماه و همچنین عیدی و سنواته 9ماه آخر سال را پرداخت نکرده. و این ویروس کرونا رو ملاک قرار میده و امروز و فردا میکنه. بنده چون شهرستانم چگونه میتوانم شکایت کنم و قانون کار چندروز مهلت برای شکایت داده. ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میتوانید با طرح شکایت از طریق اداره کار نسبت به پیگیری حقوق خود در خصوص حق بیمه. وسایر مزایای کاری اقدام نمایید ودعوای کارگر وکارفرما مشمول مرور زمان نمیشود ولیکن توصیه میگردد در اسرع وقت نسبت به پیگیری اقدام شود