مشاوره حقوقی رایگان - میشود به فاصله ی کوتاه مثلا یکی دوماهه چندبار درخواست بیمه بیکاری داد؟

باسلام بنده 3سال دریک شرکت خصوصی کار کردم روز چهاردهم که خواستم برگردم سرکار گفتن برین از بیمه بیکاری کرونا استفاده کنین و شاید تا 2ماه دیگر تماس گرفتیم برگردین سرکار! که بنده در سایت علت بیکاری رو عدم نیاز زدم و منتظرم که پیامک بفرستند که مدارک ببرم اما به یکباره مجدد شرکت تماس گرفت که ما به شما نیاز داریم بیمه فروردین شما رد میشود مجدد برگردین سرکار حالا سوال بنده اینست اگر دوباره برگردم سرکار و مدارک بیمه بیکاری رو تحویل ندهم و شرکت دوباره 2ماه بعد گفت نمیتوانیم با شما همکاری کنیم میتوانم مجدد درخواست بیمه بیکاری بدهم؟ اینطور نیست که دوباره یکسال قرارداد داشته باشم؟ دیگه به شرکتی که کار میکنم اعتماد ندارم ... بنظر شما برگردم سرکار یا نه چون گفتن معلوم نیست شاید در آینده باز هم تعدیل کنیم ... نمیخوام حداقل شانس گرفتن بیمه بیکاری رو از دست بدم

پاسخ ها :

سحر باقری

سرکار خانم سحر باقری :

درود
دوست عزیز برای گرفتن بیمه بیکاری حتما باید یک سال مداوم سابقه بیمه داشته باشید در نتیجه با بیمه دوماه نمیتوانید از بیمه بیکاری استفاده کنید ،