مشاوره حقوقی رایگان - تعيين ميزان ديه؟ ديه به سال ٩٩ تعيين ميشه يا ٩٨؟ و كی معلوم ميشه؟ خرجايی كه كردمو ميتونم بگيرم ؟

سلام بنده تاريخ ٩٨/١٠/٣٠ از خيابان رد ميشدم (عابر) كه يک خودرو سبقت گرفت و در لاين مخالف به من برخورد كرد. نامه اول پزشك قانونی: ١-كبودی بينی و پهلوی چپ ٢-جراحت حارصه لب فوقاني و كف دست راست و قدام زانوي راست و قدام زانوي چپ ٣-كبودي نسج استخواني در منتهي اليه فوقاني بازوي چپ و منتهي اليه تحتاني ران چپ (بازوي چپم شكست و نيمي از رباط صليبيه زانوي چپ طبق گفته پزشك معتمد پزشك قانوني پاره شد البته در نامه دوم نميدونم چي ذكر شد چون نديدم و نامرو به دادسرا دادم بعد از دو ماه طول درمان ٤-معاينه دندان پزشكي: ١-شكستگي به ميزان سي درصد از قسمت نمايان دندان پيشين بالا ٢-شكستگي به ميزان دوازده درصد از قسمت نمايان دندان پيشين بالا ٣-شكستگي به ميزان چهل درصد از دندان پشين بالا كه منجر به سياهي اين دندان شده است.

پاسخ ها :

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

سلام
دیه سال 99محاسبه میشه یعنی سال اجرای حکم.آخرین نامه پزشکی قانونی که تحویل دادگاه بشه رای صادر میشه.خرج کرد را نمیتوان مطالبه کرد چون دیه دریافت میکنید.