مشاوره حقوقی رایگان - دیه من تو این تورم زندگی چقدر

عابرپیاده بودم دماغ من شکست. و بعد22روز زانوی چپ من دکتر گفت رباط پاره شده باید دوباره عمل بشی از کار و زندگی افتادم. میخواستم بدونم دیه من چقدر با این پارگی رباط. زیرچشم کبودگی و زخم و دماغ دو طرف شکست

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید پزشکی قانونی معاینه کند و درصد دیه را تعیین نماید...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص نظریه پزشکی قانونی است

یک وکیل :

گزارش پزشکی قانونی را ارسال فرمایید تا دیه شما را اعلام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درصد دیه با توجه به نوع و میزان جراحات تعیین خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درصد دیه با توجه به نوع و میزان جراحات تعیین میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما عرض کنم دیگه را پزشک تعیین می کند چرا که باید شما را معاینه نماید اما می توانید دیه و غرامات خود را دریافت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید پزشکی قانونی میزان آسیبها را مشخص کند

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود میزان آسیب دیدگی توسط پزشکی قانونی تعیین و دادگاه با توجه به آن مقدار دیه را مشخص میکند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پزشکی قانونی با معاینه دقیق و تخصصی درصد دیه را مشخص می کند آنگاه قابل محاسبه خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه پزشکی قانونی است که درصد دیه را تعیین خواهد نمود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میزان دیه را کارشناس پزشک قانونی بعد از معاینه تعیین میکند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین میزان و درصد دیه بر مبنای میزان آسیب با پزشکی قانونی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی دادگاه و پزشک قانونی هنوز نتوانسته مقدار دقیق صدمه و دیه را مشخص نماید ما ندید چطور می توانیم حساب کنیم !!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین میزان دیه با کارشناسان پزشکی قانونی است و در گواهی ای که توسط سازمان مربوطه به شما داده می شود عنوان می گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مقداردیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیه از طریق نظریه پزشکی قانونی تعیین می شود.